It is currently Thu Sep 09, 2010 4:47 am

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Kredyt Gotowkowy - 10-12 tys zl jaki bank ?
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 10:40 pm 
VIP

Witam

za jakis czas chce wziasc kredyt gotowkowy

na 36 miesiecy kwota minimum 10 tys zl max 12 tys zl

splacam w tej chwili 1 kredyt (maly bo tylko 1500zl rata 111zl miesiecznie) splacilem juz 1 kredyt na kwote 1800zl wiec jakies tam info o tym ze splacam kredyty w normie itd jest...

teraz pytanie w jakim banku brac kredyt ? glownie chodzi o male problemy z wzieciem tego kredytu (zaswiadczenie o zarobkach bedzie lewe tzn pracuje w tej firmie itd itd ale umowa tak naprawde jest na rok czasu i zarobki sa inne niz w zaswiadczeniu wiec lepiej zeby bank tego jakos nie sprawdzal :) pity nie pity i inne pirdoly ) i oczywiscie jak najmniejszymi oplatami :)

zaswiadczenie o zarobkach i jaka umowa to nie ma wiekszego problemu :) z szefem sie dogadam wystawi mi zaswiadczenie ze zarabiam 2000zl miesiecznie na reke

kredyt ma isc na auto ... ale nie chce jakos brac kredytu na auto tylko gotowkowy ... przyczyna ? prosta .. wszedzie trzeba oplacac O/C i A/C jak chce sie brac takie kredyt i duuzo zabawy z takimi kredytami :)

tak wiec .. moze ktos bral lub zna kogos kto sie w tym jakos zna i podzieli sie informacjami gdzie moge wziasc taki kredyt bez jakis wiekszych problemow :)

Ps. co myslicie o Polbanku ???

Ps. milo by bylo zobaczyc jakies wykresy itd ... tzn dla mnie najlepiej by bylo zeby rata wyniosla ze 400zl miesiecznie ... bo do tego dochodzi mi moja stara rata 111 zl miesiecznie czyli razem 511 zl na same raty .. a maksymalnie chcialbym sie tak zmiescic zeby miesiecznie raty nie wyniosly mnie wiecej jak 600zl wyplate mam tak na oko 1000-1200zl miesiecznie wiec jakis zapas dla siebie musze miec :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 5:45 am 
Admin

polece polbank :wink: i ten kredyt :) http://www.polbankefg.pl/p4_3_2.html poczytaj sobie o nim ,ubezpieczony, oprocentowanie takie sobie - dla mnie male w porownaniu z innymi..i elastycznosc splat :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 8:08 am 
VIP

Quote:
no wlasnie czytalem w nocy na ten temat i tez bardzo mi sie podoba ten bank .. oprocentowanie male jak na taki kredyt ...

a czy ktos bral kasew tym banku? kombinuja cos ? ile sie czeka na kase ?

mam u nich karte kredytowa z niemalym debetem, splate mam odroczona na 50 dni ( indywidualnie sie ustala takie sprawy) W 15 min wszelkie sprawy zalatwili, tylko dowod wymagali... kase z miejsca mozna wypalacic, lub na drugi dzien karte dostalem kredytowa z wytloczeniami.

Ogolnie polecam bank, z wlasnych doswiadczen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 11:35 am 
Admin

Quote:
no wlasnie czytalem w nocy na ten temat i tez bardzo mi sie podoba ten bank .. oprocentowanie male jak na taki kredyt ...

a czy ktos bral kasew tym banku? kombinuja cos ? ile sie czeka na kase ?

mam u nich karte kredytowa z niemalym debetem, splate mam odroczona na 50 dni ( indywidualnie sie ustala takie sprawy) W 15 min wszelkie sprawy zalatwili, tylko dowod wymagali... kase z miejsca mozna wypalacic, lub na drugi dzien karte dostalem kredytowa z wytloczeniami.

Ogolnie polecam bank, z wlasnych doswiadczen.

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]