Witam
za jakis czas chce wziasc kredyt gotowkowy
na 36 miesiecy kwota minimum 10 tys zl max 12 tys zl
splacam w tej chwili 1 kredyt (maly bo tylko 1500zl rata 111zl miesiecznie) splacilem juz 1 kredyt na kwote 1800zl wiec jakies tam info o tym ze splacam kredyty w normie itd jest...
teraz pytanie w jakim banku brac kredyt ? glownie chodzi o male problemy z wzieciem tego kredytu (zaswiadczenie o zarobkach bedzie lewe tzn pracuje w tej firmie itd itd ale umowa tak naprawde jest na rok czasu i zarobki sa inne niz w zaswiadczeniu wiec lepiej zeby bank tego jakos nie sprawdzal

pity nie pity i inne pirdoly ) i oczywiscie jak najmniejszymi oplatami
zaswiadczenie o zarobkach i jaka umowa to nie ma wiekszego problemu

z szefem sie dogadam wystawi mi zaswiadczenie ze zarabiam 2000zl miesiecznie na reke
kredyt ma isc na auto ... ale nie chce jakos brac kredytu na auto tylko gotowkowy ... przyczyna ? prosta .. wszedzie trzeba oplacac O/C i A/C jak chce sie brac takie kredyt i duuzo zabawy z takimi kredytami
tak wiec .. moze ktos bral lub zna kogos kto sie w tym jakos zna i podzieli sie informacjami gdzie moge wziasc taki kredyt bez jakis wiekszych problemow
Ps. co myslicie o Polbanku ???
Ps. milo by bylo zobaczyc jakies wykresy itd ... tzn dla mnie najlepiej by bylo zeby rata wyniosla ze 400zl miesiecznie ... bo do tego dochodzi mi moja stara rata 111 zl miesiecznie czyli razem 511 zl na same raty .. a maksymalnie chcialbym sie tak zmiescic zeby miesiecznie raty nie wyniosly mnie wiecej jak 600zl wyplate mam tak na oko 1000-1200zl miesiecznie wiec jakis zapas dla siebie musze miec